Clubsportive


Pure Strength Zone

1

Met deze zeer robuuste krachttraining toestellen bieden wij het absolute trainingsgevoel van de krachtsporter. Deze fitness krachttraining toestellen hebben als doel de prestaties en het gevoel te reproduceren van het gebruik van vrije gewichten.

Artis Cardio

2

Wij zijn trots dat we bij de eerste vijf clubs ter wereld horen waar de nieuwste collectie cardio- en krachttoestellen van Technogym zijn geplaatst. Deze apparatuur biedt een combinatie van top design, hoogstaande biomechanische techniek en een gepersonaliseerd platform van trainingen, surfen op het web en sociale netwerken. Zo kunt u tijdens het sporten onder meer tv kijken, de krant lezen en trainen in een virtuele omgeving.

Hot Yoga

Hot Yoga

Tijdens deze yogales verwarmen we middels infrarood panelen de studio tot 38 graden, wat voelt als warmte van de zon. Zo bootsen we de condities in India na waar met deze temperatuur en vochtigheid yoga wordt beoefend. Deze warmte biedt allerlei fysieke voordelen: u zult merken dat uw spieren soepeler worden, uw afvalstoffen sneller worden afgevoerd en dat u in staat bent juist door de enorme inspanning tot ontspanning te komen.

Kinesis Zone

3

Met deze toestellen, die het evenwicht tussen lichaam en geest herstellen, is het mogelijk om iedere (dagelijkse) denkbare (sport)beweging van het menselijk lichaam te beoefenen: onder iedere weerstand en zonder enige beperking in de bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld duwen, trekken, oppakken, gooien, opvangen, steunen en springen.

Boxing Zone

4

Steeds meer mensen ontdekken dat boksen en kickboksen geweldige workouts zijn. Het geeft u, behalve veel voldoening, een topconditie en het verbetert het coördinatievermogen. Daarnaast ontwikkelt u een sterk en strak lichaam en leert u om zich te verdedigen. Clubsportive biedt in de fitness en groepsleszaal een boksring met bokszakken.

Core Zone

5

Clubsportive biedt een uitgebreide assortiment aan materialen specifiek voor core training. Door consequent oefeningen te doen waarmee u de controle en balansbeheersing over uw rug, bekken, heup, knie en enkel traint, bent u minder vatbaar voor blessures. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat dit leidt tot 30% minder blessures.

APPLY FOR A FREE DAYPASS

EVERYBODY HAS A STORY. TELL US YOUR STORY