Clubsportive


Groepslessen

Body shape

Een simpele maar doeltreffende workout voor het hele lichaam. Na een eenvoudige warming up en cardio gedeelte volgens spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Train je spieren en shape ze zoals jij ze wilt! Zeer geschikt voor beginners.

Categorieën: Weightcontrol

Booty blast

Je billen net zo strak als Jennifer Lopez!! Deze workout is specifiek gericht op de billen. Na een conditionele, maar simpele start van de les (25-30 min.) worden je billen flink aangepakt. Ook wordt er accent gelegd op benen en buik. Let’s work!

Categorie: Weightcontrol

Buikspierkwartier

I LOVE Abs! 15 minuten focus op buikspieren.

Categorieën: Power & Weightcontrol

Total Body

De Total Body Workout is een interval/circuit training waarin alle spiergroepen aan bod komen. Aangezien je zelf het gewicht van de stang en de dumbells kan bepalen en ook de intensiteit aan kan passen aan jouw conditie is deze les geschikt voor zowel beginnende sporters als voor sporters met ervaring. Wij zullen in ieder geval zorgen dat je vol energie aan je dag kan beginnen!

Categorieën: Endurance & Power & Weightcontrol

Fightclub

In deze workout leer je de basistechnieken uit de vechtsport. Een combinatie van taekwondo, kickboksen en karate gegoten in een aerobic vorm. Een superleuke conditionele workout, toegankelijk voor alle niveaus!

Categorieën: Power & Weightcontrol

H.I.I.T.

Deze intense workout zorgt er voor dat jij extreem fit gaat worden. Wetenschap heeft aangetoond dat HIIT training je metabolisme versnelt waardoor je ook calorieen blijft verbranden Na je workout! Ideaal voor vetverbranding dus! HIIT is een uitdagingde training maar geschikt voor iedereen. Het enige waar jij voor moet zorgen is sportkleding, een handdoek, een flesje water en… some attitude

Categorieën: Endurance & Power & Weightcontrol

Insanity

Een maximale, fullbody, workout van 30 of 45 minuten met afwisselende oefeningen met alleen je eigen lichaamsgewicht. Non-stop interval van, kracht, uithoudingsvermogen en ab- en core oefeningen. Ready to go insane?

Categorieën: Endurance & Power & Weightcontrol

Kickboxing

Met echte handschoenen en scheenbeschermers leer je verschillende stoot- en traptechnieken en combinaties op elkaar. Ook zal er aandacht worden besteedt aan licht sparren. Voor zowel beginnende als voor gevorderde kickboksers een uitdagende les. Do it now!
Categorieën: Power & Weightcontrol

Hot Yoga

Yoga in een ruimte boven de 38 graden Celsius. Hierdoor ben je snel opgewarmd, zodat spieren minder vatbaar zijn voor blessures en een grotere mate van flexibiliteit kan worden bereikt. Een echte aanrader!

Categorie: Body & Mind

Hatha Flow Yoga

Bij deze les ligt de focus ligt op de ademhaling en wordt de energie en kracht gecreeerd door poses aan te houden. Breng lichaam en geest in balans en kom stressvrij de les weer uit! Geschikt voor beginners en gevorderden.

Categorie: Body & Mind

Pump

Maak kennis met de originele barbell class. Je doet fitnessoefeningen op motiverende muziek onder begeleiding van gecertificeerde docenten. Dit is de ideale workout voor spierversterking, afslanken en het behoud van spiermassa. Simpel, veilig en effectief!

Categorieën: Power & Weightcontrol

Pilates

Pilates volgt de principes van zeer bewust bewegen met beheersing en controle vanuit een goede lichaamshouding, een specifieke ademhaling, het werken vanuit je kern en dat alles met vloeiende bewegingen. Alle spieren worden tijdens de oefeningen gerekt en getraind. Het hele lichaam wordt aangesproken en dat vereist concentratie.

Categorie: Body & Mind

Pump Special

Vergelijkbaar met de ‘normale’ Bodypump, alleen nèt even anders! Veel herhalingen en weinig pauze. Een echte ‘diehard’ workout voor de gevorderde sporter. Try it!

Categorie: Power

Spinning

Spinning is dé caloriekiller en dé manier om conditie op te bouwen. Door de variabele weerstand is de les voor iedereen toegankelijk. Door het unieke vliegwiel blijf je doortrappen en ben je niet meer te stoppen!

Categorie: Endurance

APPLY FOR A FREE DAYPAS

EVERYBODY HAS A STORY. TELL US YOUR STORY