• nl
    • en

Wat bieden wij


Stap binnen in de wereld van onze inspirerende studio’s, neem een duik in het 25 meter bad, overtref je eigen verwachtingen met onze personal trainers en tank na afloop bij met een juice van JuiceBrothers. Alles, maar dan ook echt alles, staat tot je beschikking om van jouw verhaal een succesverhaal te maken.

Elke studio is een wereld op zich. Stap binnen in de inspirerende studio’s van Group Cycle, Brooklyn Fitboxing, Zenergy Yoga, Gym Class of de HIIT BOX.
Every body has a story. Onze ervaren personal trainers willen jouw verhaal leren kennen. Op basis van je drijfveren, dromen, doelen en uitdagingen creëren ze workouts die op jouw lijf geschreven zijn.
Alleen het beste is goed genoeg. De fitness van Clubsportive is uitgerust met premium apparatuur van TechnoGym. Alles staat tot je beschikking om jouw ultieme workout te creëren.
Work hard, rest hard. Neem een duik in het 25 meter bad, pamper jezelf met een bezoek aan de spa en geniet van luxe Zenology producten.
Alles onder één dak: we hebben onze krachten gebundeld met premium partners op het gebied van voeding, sportkleding, beauty, mindfullness en fysiotherapie.