• nl
    • en

Wat wij bieden


Bij Clubsportive kun je keihard sporten, maar ook net zo hard ontspannen. Met al onze abonnementen heb je onbeperkt toegang tot onze club en onze luxe wellness. Begin met een volledige workout in onze 2500 m2 open playground of doe mee met één van de 130+ groepslessen per week. Neem een duik in het 25 meter bad of verwen jezelf met een bezoek aan de sauna of stoomkabine.

GROEPSLESSEN

Uitdagende groepslessen onder leiding van inspirerende topinstructeurs. Geen les is hetzelfde. Blaas stoom af met Fightclub, zet een tandje bij tijdens Group Cycle of maak je hoofd leeg met een ontspannende yoga sessie.

BOEK EEN LES

FITNESS

De nieuwste equipment, allemaal van Technogym staan voor je klaar. Alles om van jouw verhaal een succes te maken.

LOUNGE

Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Waar je de buitenwereld even achter je laat en vol energie de deur weer uitloopt.

PERSONAL TRAINERS

Op basis van je drijfveren, dromen, doelen en uitdagingen creëren ze workouts die op jouw lijf geschreven zijn. Boek een consult met één van de personal trainers en ga aan de slag.

BOEK CONSULT

STUDIO BASED WORKOUTS

Fun en verslavend: De instructeur en de muziek slepen je er doorheen, maar alle oefeningen worden ook voorgedaan op het grote scherm.

STUDIO WORKOUTS

25-METER ZWEMBAD & SPA

Al onze lidmaatschappen bieden onbeperkte toegang tot onze luxe wellness-faciliteiten. Neem een duik in het 25-meter bad. Pamper jezelf met een bezoek aan de spa met stoombad. En verwen je huid met onze Zenology-producten.

ONTDEK MEER

Partners

Boek o.a. een afspraak bij onze in-huis fysiotherapeuten, Face & Body Boutique, Mindfulbizz of Fascial stretching. Sluit je workout af met een juice van JuiceBrothers.

Ontdek meer