• nl
    • en

Fitness


Alleen het beste is goed genoeg. De fitness van Clubsportive is uitgerust met hightech apparatuur van TechnoGym. Alles staat tot je beschikking om jouw ultieme workout te creëren.

Cardio

Breng je vetpercentage omlaag en verbeter je conditie met cardiotraining. Van steppen, tot hardlopen en fietsen: met de hightech cardiotoestellen van TechnoGym til je je cardiotraining naar een hoger niveau.

Free weights zone

De Pure Strength krachttraining apparaten van TechnoGym geven je het gevoel alsof je met vrije gewichten traint. Het is alleen een stuk veiliger. De apparaten bewegen zoals je lichaam ook zou bewegen tijdens een training met vrije gewichten.

Core stability

Een sterke core voorkomt blessures en zorgt voor een goede houding. Werken aan je core stability? De fitness is uitgerust met alle tools om je buik- rug en bilspieren effectief te trainen.

Artis

Het neusje van de zalm op het gebied cardio- en krachttoestellen: ARTIS van TechnoGym. Een combinatie van topdesign, hoogstaande biomechanische techniek en een gepersonaliseerd platform met toegang tot je favoriete apps, websites en radiostations.

HIIT Zone

De HIIT Zone heeft alles in huis voor een hardcore HIIT training. Uitgerust met een SKILLMILL, plyo boxen, battle ropes en kettlebells om jouw ultieme High Intensity Interval Training te creëren.

Skillmill

Train als een atleet op de SKILLMILL van TechnoGym, geïnspireerd op de behoeftes en trainingsmethodes van Olympische atleten. Dit niet gemotoriseerde fitnessapparaat biedt de ultieme combinatie van vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid om je prestaties te verbeteren.