• nl
    • en

Schedule


Wat staat er deze week op jouw programma? Kies uit een uitdagende mix van opzwepende groepslessen onder leiding van topinstructeurs.

Studio workouts


Uitdagende groepslessen onder leiding van inspirerende topinstructeurs. Geen les is hetzelfde. Blaas stoom af met Fightclub, zet een tandje bij tijdens Group Cycle of maak je hoofd leeg met een ontspannende yoga sessie.

Body shape


Simpel, doeltreffend en zeer geschikt voor beginners: Body Shape. De workout voor het hele lichaam. Begin met een warming-up, gevolgd door cardio en spierversterkende oefeningen. Op de grond, staand of met gewichten, geen les is hetzelfde.

Booty blast


Get that booty in shape! In deze groepsles van 60 minuten draait het om de billen. Na een conditionele, maar simpele start, pakken we de billen flink aan. We nemen ook meteen de benen en buik mee. Bereid je voor op lunges, squats en donkey kicks.

I love abs


Wil je je buikspieren effectief trainen? Tijdens I love Abs pakken we 15 minuten de buikspieren aan. Van knee raises tot crunches en leg raises. Een korte, maar intense workout voor sterke buikspieren.

Fightclub


Kick en stoot alle stress van je af met Fightclub: een opzwepende mix van taekwondo, kickboksen en karate gegoten in aerobicvorm. Master de basistechnieken uit de vechtsport en get in shape. Een superleuke conditionele workout voor alle niveaus.

Hiitbox


Een intense workout van 30 minuten. Verleg je grenzen met oefeningen met kettlebells, battleropes en eigen lichaamsgewicht. Onze instructeurs hebben steeds weer iets anders voor je in petto, maar één ding is zeker: jij wordt extreem fit. Je lichaam blijft namelijk calorieën verbanden tot uren na de training.

Stretch & Meditate


Stretch & Meditate is de ideale manier om even te ontsnappen tussen de bedrijven door. Laat de energie in je lichaam weer stromen en maak ruimte in je hoofd in deze 30 minuut durende sessie. Met een helder hoofd en frisse energie kun je er weer tegenaan in de middag. Je hoeft je niet om te kleden.
VRIJ toegankelijk; ook voor niet CS leden

Insanity


Een maximale, fullbody, workout van 45 minuten met afwisselende oefeningen met alleen je eigen lichaamsgewicht. Non-stop interval van, kracht, uithoudingsvermogen en ab- en core oefeningen. Ready to go insane?

Kickboxing


Ready to kick some serious ass? In deze uitdagende groepsles voelen zowel beginnende als gevorderde kickboksers zich thuis. Oefen kickboks-technieken – van trappen en stoten tot combinaties en sparren – voor meer conditie, een strakker lichaam en (mentale) kracht.

Hot yoga


De Vinyasa flow, maar dan in een ruimte van 40 graden. Door de hoge temperatuur verbrand je meer calorieën, raak je afvalstoffen kwijt en worden je bindweefsel en pezen soepeler, zodat je dieper in de houding komt.

Power yoga


Word sterker en leniger met Power Yoga: een energieke en uitdagende groepsles. In vloeiend tempo voer je een serie krachtige houdingen uit. Na een intense sessie voel je je als herboren.

Pump Express


Een 45 min les waarbij je een bar gebruikt waarbij jezelf de gewichten kan bepalen, alle spiergroepen komen apart aanbod in blokken van 4 tot 6 minuten op de hits van nu. Verbrand veel calorieën and feel the burn!

High Intensity


Een interval, fullbody workout van 30 of 45 min (eigen keuze) met uitdagende oefeningen met alleen je eigen lichaamsgewicht, barbells of losse gewichten en andere materialen. Non-stop interval van kracht, uithoudingsvermogen en ab- en core oefeningen.

Pump special


Toe aan een uitdaging? Pump Special is een ‘diehard’ workout voor de gevorderde sporter. Vergelijkbaar met de ‘normale’ Body Pump, maar dan net even uitdagender. Veel herhaling, weinig pauze, kortom: intens. Durf jij het aan?

Group Cycle


Een echte calorieën-killer: op de Group Cycle fiets ben je niet meer te stoppen. Verschillende posities en tempo’s zorgen voor een intense ervaring van start tot finish. Het scherm vertelt je alles over je prestaties. Zo weet je precies of je op schema ligt of nog iets harder moet trappen. Daag jezelf uit en verleg je grenzen. Wat je niveau ook is.

Brooklyn fit boxing


Een verslavende mix van boxen, kickboxen en Muay Thai. Wissel een choreografie van trap- en stoottechnieken op een bokszak af met squats, jumping jacks en push-ups. De instructeur en de muziek slepen je er doorheen, maar alle oefeningen worden ook voorgedaan op het grote scherm. De les verandert elke twee weken.

Power circuit


Werk in 30 intensieve minuten keihard aan je conditie in de fitnessruimte. Train kracht en uithoudingsvermogen op de SKILLMILL en jump boxen, afgewisseld met oefeningen met eigen lichaamsgewicht.

Vinyasa Yoga


Go with the flow. Met deze vloeiende en krachtige yogastijl wissel je verschillende houdingen af op het ritme van je ademhaling. Het tempo van de oefeningen ligt hoog, ideaal als je ook van een lichamelijk uitdagende les houdt.

Yin Yoga


Neem de tijd voor je lichaam en geest met Yin Yoga. Tijdens deze les richten we de aandacht op de ontspanning van de spieren en het dieper gelegen bindweefsel. Je houdt posities 2 tot 5 minuten vast, zodat je optimale aandacht hebt voor lichaam en geest. Heerlijk om helemaal tot rust te komen.

Barre


In deze les worden verschillende combinaties van houdingen geïnspireerd door Ballet en Pilates. Je combineert isometrische krachttraining met hoge herhalingen van kleine bewegingsbereikbewegingen. Verbeter uw stabiliteit en uw spieruithoudingsvermogen.

Body Pump


Versterk je hele lichaam met deze original barbell class van 60 minuten. Effectieve fitnessoefeningen met een barbell, waarbij je zelf de gewichten bepaalt. De ideale workout voor spierversterking, gewichtsverlies en het behoud van spiermassa. Eerst komen benen en billen uitgebreid aan bod, daarna volgen de rest van de spiergroepen.

Pilates


Verbeter uw balans en coördinatie met Pilates. Het creëren van balans in het lichaam met deze workout. Pilates werkt op een no-impact manier met het lichaam als geheel, waardoor u veiliger en slimmer kunt bewegen.

Jivamukti yoga


 Jivamukti is een yoga vorm die de fysieke, filosofische en spirituele aspecten van yoga verbindt. Jivamukti is fysiek en mentaal uitdagend. Binnen een vast patroon worden asana’s (houdingen) gevarieerd en gecombineerd in vloeiende reeks. Naast de asana’s wordt er veel aandacht besteed aan ademhalingsbeheersing en meditatie. Tijdens het uitvoeren van de asana’s ben je bewust bezig met je houding en alignment.

Hatha yoga


Hatha yoga richt zich voornamelijk op ademoefeningen, gerichte ontspannings oefeningen en korte meditatie. Hatha yoga werkt preventief op allerlei stress verschijnselen. Een korte, ontspannen maar effectieve flow.

Restorative yoga


Wordt binnenkort bekend gemaakt

Vragen of opmerkingen over het rooster? Mail naar infozuidas@clubsportive.nl