• nl
    • en

MEDITATION + RELAXATION

Zenergy: Meditate & Yoga

Dompel je onder in de rust van de Zenergy Yoga studio. Ervaar de helende krachten van yoga in deze serene oase met stijlvolle houten vloer.
En breng lichaam en geest in balans met groepslessen als Vinyasa Yoga, Hot Yoga en Yin Yoga.
Adem diep in. En langzaam weer uit….

TRY THIS CLASS

KNOW BEFORE YOU GO


Stretch & Mediteren: De ideale manier om even aan het bedrijfsleven te ontsnappen. Laat de energie door je lichaam stromen en hoofdruimte creëren.

Yin Yoga: Neem de tijd voor je lichaam en geest Yin Yoga. Tijdens de les richten we onze aandacht op de ontspanning van spieren in de diepe bindweefsels.

Hatha Yoga: Hatha yoga is de oudste yogastijl en vormt de basis van alle andere yogavormen. Het doel van deze techniek is om de interne organen te stimuleren.

Vinyasa Yoga: Go with the flow. Met deze vloeiende en krachtige yogastijl wissel je verschillende houdingen af op het ritme van je ademhaling.

Hot Yoga: De Vinyasa flow, maar dan in een ruimte van 40 graden.

Pilates: Verbeter uw balans en coördinatie met Pilates. Het creëren van balans in het lichaam met deze workout.

Restorative Yoga: Bekend om zijn ontspannende en helende effecten. Oefen Restorative Yoga zonder enige spanning of pijn. Ideaal voor mensen die herstellen van verwondingen of ongelukken. Om je stressvolle moderne levensstijl in balans te brengen.

Yoga Flow: Volg het yogaritme van de trainer. Een constante stroom van houdingen gecomponeerd in choreografie. Ga van houding naar houding en volg een langzaam dans-achtig ritme.

Power Yoga: Word sterker en leniger. Een energieke les die je meeneemt door krachtige yogahoudingen. Stroom door poses in deze intense sessie.